Wees zuinig op je ogen, kies voor H2Optics!


Meer informatie

H2Optics: de Nederlandse daglens.


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

Ontwikkeling

Ontwikkeling van daglenzen

De daglenzen van H2Optics zijn ontwikkeld met top focus technologie waarbij alle aandacht naar het netvlies gaat. Door het asferische  ontwerp wordt de afwijking van een traditionele bolvormige lens geminimaliseerd maar zorgt de lens daarentegen voor een betere visuele scherpheid. Onze lenzen met multi-curve design passen zich precies aan op het hoornvlies en zorgen daarom voor een groot draagcomfort.  Daarnaast waarborgen onze daglenzen de volgende kwaliteitseisen:

 

  • Super hydratering: Natrium hyaluronate zorgt de gehele dag voor een hydraterende lens. Vooral voor mensen die achter een pc-scherm werken is dit zeer prettig.

 

  • Hoog gebruiksgemak: Het laag- vervorming design van de lens maakt het gemakkelijk de lens in en uit te doen. Vooral voor first-time gebruikers zijn H2Optics daglenzen een goede keuze.

 

  • UV-straling protectie: Onze daglenzen beschermen de ogen tegen UVA en UVB straling.

daglens-clear

 

 

Ontwikkeling van maandlenzen

De combinatie van het asferische ontwerp en F-HD- technologie zorgen voor een optimale gezichtsscherpte, vooral in een donkere omgeving. Onze maandlenzen waarborgen de volgende kwaliteitseisen:

 

  • Minder eiwitaanslag: Degladde oppervlakkenverminderteiwitaanslag op de lens.Duidelijke visie enperfect comfortblijventotde laatste dag vangebruik.

 

  • Kwaliteitsconsistentie: Het gebruik van de zuiverstematerialenen meestrigoureuze fabricagetechnologie verzekeren een perfectelenselasticiteit, duurzaamheid enoptischestabiliteit.

 

  • UV beschermende functie: Onze lenzen beschermen je ogen tegen schadelijke UV-straling.

maandlens-clear