Wees zuinig op je ogen, kies voor H2Optics!


Meer informatie

H2Optics: de Nederlandse daglens.


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

Contactlenzen

Contactlenzen voor oogafwijkingencontactlenzen

Contactlenzen en brillen zijn de meest voorkomende hulpmiddelen om oogafwijkingen te corrigeren. Lenzen worden direct op het oog gedragen en zijn niet zichtbaar. H2Optics lenzen zijn uiterst dun en flexibel waardoor ze geschikt zijn voor de meeste ogen. Het kost slechts een paar minuten tijd eraan te wennen en de lenzen zijn comfortabel en gemakkelijk te dragen.

 

Een goede contactlens zorgt ervoor dat:

  • Er voldoende zuurstof bij het hoornvlies komt.
  • De vorm van je oog niet verandert door de contactlens.
  • De lens niet te veel verschuift ten opzichte van het oog.
  • Het zicht duidelijk verbeterd wordt.

 

Kwaliteit en kennis

Onze contactlenzen hebben dezelfde certificeringen en voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen als de toonaangevende merken. Het grote verschil is dat H2Optics lenzen scherper geprijsd zijn. Daarnaast hebben we jarenlange kennis en ervaring opgedaan in de optiek branche waardoor we ons ook specialisten durven te noemen als het gaat om lees- en zonnebrillen.

 

Lenssoorten

Contactlenzen bestaan voor een groot deel uit water en zijn in vele sterktes beschikbaar. Er bestaan veel soorten contactlenzen, zoals dag-, week- en maandlenzen. Ook zijn er contactlenzen met een cilinder en multivocale lenzen. H2Optics heeft ervoor gekozen enkel dag- en maandlenzen op te nemen in het assortiment, omdat deze type lenzen het meest gedragen worden. De daglenzen zijn verkrijgbaar in grootverpakking met 30 stuks en de maandlenzen in doosjes met 6 blisters.