Wees zuinig op je ogen, kies voor H2Optics!


Meer informatie

H2Optics: de Nederlandse daglens.


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

Fabriek

Ervaring, kennis & innovatie

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij H2Optics lensdragers verzekeren van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Onze lenzen zijn gegarandeerd veilig en zijn getest op alle mogelijke punten. Ontwikkeling, innovatie en hygiëne worden te allen tijden gewaarborgd gedurende het productieproces. Bovendien zijn wij geheel transparant in alle facetten rondom H2Optics contactlenzen.

 

Veiligheid & betrouwbaarheid

Onze H2Optics lenzen worden in dezelfde fabrieken gemaakt als alle grote spelers in de contactlenzen markt. In klinische ruimtes, waar veiligheid en betrouwbaarheid voorop staan, wordt gewerkt aan het produceren van de lens. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën, materialen en ontwerpen die bijdragen aan het verbeteren van contactlenzen. Daarnaast zijn onderzoek en effectiviteit belangrijke speerpunten binnen het productieproces.

 

Standaarden & richtlijnen

De fabricage van de H2Optics lens verloopt via de meest geavanceerde technologie. Bovendien voldoet ze aan alle Europese standaarden en medische richtlijnen, waaronder ook REACH valt. Daarnaast is ons bedrijf CE gecertificeerd door DNV en tevens aangesloten bij BSCI. Met de H2Optics lens ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare oogcorrectie van een kwalitatief hoogstaand niveau.

fabriek