Wees zuinig op je ogen, kies voor H2Optics!


Meer informatie

H2Optics: de Nederlandse daglens.


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

Lenzenvloeistof

Het gebruik van lenzenvloeistof voor het reinigen van de lenzen is zeer belangrijk. Behalve daglenzen moeten alle soorten lenzen gereinigd worden met lenzenvloeistof. Dit is van belang om het opgehoopte micro-organismen te verwijderen. Deze micro-organismen kunnen er namelijk voor zorgen dat de lens en het oog geïnfecteerd raken.

 

Voor het onderhouden en reinigen van de lenzen heeft H2Optics twee multifunctionele vloeistoffen ontwikkeld: H2Optics Comfort Normal & H2Optics Comfort Sensitive.

 

Gebruiksaanwijzingen

  • Reinig en spoel uw lens met de H2Optics Comfort Normal of H2Optics Comfort Sensitive. Doe dit door de lens tussen de handpalm te plaatsen en wrijf de lens ongeveer 10 seconden in.
  • Plaats de lens in de houder en vul er verse lensoplossing bij. Laat de lens ten minste zes uur weken.

 

Welke lenzenvloeistof past bij mij?

Zowel de H2Optics Comfort Normal als de H2Optics Comfort Sensitive zijn te gebruiken bij H2Optics maandlenzen. Heeft u last van gevoelige ogen of al eens eerder een infectie gehad aan uw oog? Dan is het aan te raden om te kiezen voor H2Optics Comfort Sensitive.

 

Ook als u de zachte maandlenzen van H2Optics niet gebruikt kunt u zonder problemen overstappen naar de lenzenvloeistof van H2Optics. Wel is het verstandig om bij de start van het gebruik van een nieuw merk lenzenvloeistof, tegelijk ook een nieuw paar lenzen te gebruiken.