Wees zuinig op je ogen, kies voor H2Optics!


Meer informatie

H2Optics: de Nederlandse daglens.


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

Daglenzen

H2Optics daglenzendaglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je slechts 1 dag draagt. Een lenzenhouder en lenzenvloeistof zijn verleden tijd, want na een dag gebruik gooi je de lenzen eenvoudig weg! Hierdoor ben je iedere dag  verzekerd van steriele en hygiënische lenzen. Onze H2Optics daglenzen geven je een helder zicht en fijn draagcomfort gedurende de gehele draagtijd.

 

De meest hygiënische lens

De daglens van H2Optics is zuurstofdoorlatend doordat de lens voor 45% uit ocufilcon D en voor 55% uit water bestaat. Je zult geen last meer krijgen van droge of geïrriteerde ogen. Onze daglenzen zijn onder andere zeer geschikt voor mensen met gevoelige ogen. Vanwege het korte gebruik is de kans op vuil en infecties namelijk heel klein. Daglenzen zijn niet voor niets de meest hygiënische

contactlenzen op de markt.

 

Voor wie zijn daglenzen geschikt?

Onze daglenzen zijn geschikt voor lensdragers zonder cilinder. H2Optics contactlenzen passen voornamelijk bij mensen met een flexibele levensstijl. Ben je veel op reis of wissel je lenzen vaak af met het dragen van een bril? Dan zijn daglenzen zeker geschikt voor jou. Ze zijn ontzettend makkelijk in gebruik en kosten slechts enkele seconden de tijd om in te doen.

 

Geen onderhoudt vereist

Desinfecteren van de lens  is niet nodig, omdat de lens na gebruik namelijk direct weggegooid mag worden.  Ook een lenzenhouder en vloeistof zijn overbodig omdat de daglens verder geen onderhoudt vereist. Dit zorgt ervoor dat je iedere dag opnieuw schone en heldere lenzen draagt, die zullen zorgen voor uitgeruste ogen.