Wees zuinig op je ogen, kies voor H2Optics!


Meer informatie

H2Optics: de Nederlandse daglens.


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

Kwaliteit

Kwaliteit van Nederlandse bodem

Als Nederlandse leverancier van H2Optics contactlenzen leveren wij graag de allerbeste kwaliteit voor jouw ogen. Onze kennis en ervaring hebben ervoor gezorgd dat de nieuwste ontwikkelingen zijn doorgevoerd in alle productie fasen van de contactlenzen. H2Optics heeft een hydraterende lens ontwikkelt die voor 55% uit water bestaat. Hierdoor is de lens zeer zuurstofdoorlatend en zullen je ogen aangenaam vochtig blijven. Met onze naam en technologie doen we niet voor niets het Nederlandse waterschapmanagement een eer aan.

 

Technologie & innovatie

De technologie die is toegepast zorgt ervoor dat de zogenaamde sferische afwijking wordt tegengegaan, waardoor de scherpte verbetert. Daarnaast is de meest innovatieve apparatuur gebruikt tijdens de ontwikkeling van de H2Optics lens. De combinatie van zuiver materiaal en de juiste technologie zorgt voor een lens met elastische, duurzame en optische stabiliteit.

 

Optische stabiliteit

Je zult geen last meer hebben van geïrriteerde of droge ogen doordat de H2Optics lens het traanvocht naar je ogen drijft. Onze contactlenzen zijn namelijk dun en zuurstofdoorlatend wat zorgt voor grote comfort. Onze expertise en kennis zorgt op deze manier voor het ervaren van een fris en helder zicht gedurende de dag. Op deze manier zal er te allen tijden worden gestreefd naar de hoogst- haalbare kwaliteit.