Wees zuinig op je ogen, kies voor H2Optics!


Meer informatie

H2Optics: de Nederlandse daglens.


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

H2Optics: watermanagement ten top


Meer informatie

Maandlenzen

H2Optics maandlenzenmaandlenzen

Maandlenzen zijn niet voor niets populair bij de meeste lenzendragers. Maandlenzen zijn het meest gebruikte type lenzen doordat ze in verhouding goedkoper zijn dan daglenzen en nog steeds van goede kwaliteit. Net als bij daglenzen ben je snel gewend aan maandlenzen. Omdat de zachte lens geen vaste vorm heeft, valt deze precies op de vorm van het hoornvlies. Een ander bijkomend voordeel is dat je met maandlenzen ook makkelijk kunt sporten.

 

Comfortabele maandlenzen

De maandlenzen van H2Optics zijn dun en zuurstofdoorlatend wat zorgt voor grote comfort. De combinatie van zuiver materiaal en technologie zorgt voor een lens met elastische, duurzame en optische stabiliteit. Zo behoud je comfort en een helder zicht

tot de laatste dag van gebruik. Daarnaast biedt zowel de daglens als de maandlens bescherming tegen UV- licht.

 

Draagtijd en onderhoudt

Maandlenzen kun je 4 weken dragen, daarna dien je ze weg te gooien. Draag de contactlenzen niet tijdens het slapen, maar berg ze op in een lenzendoosje met lenzenvloeistof. Door de lenzen te reinigen voorkom je infecties aan je ogen. Draag de maandlenzen nooit langer dan de aanbevolen draagtijd.

 

Voordelen van maandlenzen

H2Optics maandlenzen zijn verkrijgbaar in doosjes met 6 blisters. Onze lenzen brengen verschillende voordelen met zich mee.

  • Maandlenzen zijn in verhouding goedkoper dan daglenzen
  • Maandlenzen hebben een hoog draagcomfort
  • Zeer korte gewenningsperiode
  • H2Optics maandlenzen zijn zeer zuurstofdoorlatend
  • UV-protectie